De laatste trailer van 'Smile' onthult gruwelijke nieuwe beelden

De nieuwste trailer voor de nieuwe horrorroman Smile laat zien welke beelden fans van de film kunnen verwachten.

Zoe van Leeuwen 28 september 2022 12:29 in Algemeen
In de nieuwe trailer voor Smile wordt getoond welke beelden fans het stuipen of het lijf zullen jagen. De release van de film is later deze maand en bevat een kwaadaardige lach.

In de film wordt Dr. Rose Cutter na een incident met een patiënt achtervolgd door het beeld van een duivelse glimlach die haar van het leven wilt beroven. Cutter zal haar eigen verleden onder ogen moeten zien mocht ze willen ontsnappen aan de kwaadaardige glimlach. De film zal vooral ingaan op psychologische elementen.In de laatste trailer worden er naast nieuwe beelden en spannende muziek ook reacties getoond van de critici, die vooralsnog erg positief zijn over de horrorfilm. De verwachtingen voor de release van de film neemt alleen maar toe voor fans van het genre.

Cast
Smileis het speelfilm debuut van Parker Finn, die voorheen alleen short films heeft geproduceerd. Verder heeft de film Sosie Bacon (Mare of Easttown), Jessie Usher (The Boys), Caitlin Stasey (Reign) en Kyle Gallner (Jennifer's Body) in de hoofdrollen.

NieuwsFilm