Uitdagende fotoshoot in ondergoed van 'Do revenge'-ster

Ze staat er goed op!

Vera 28 september 2022 11:52 in Celebrity
Stranger Things-ster Maya Hawke werd gespot in Calvin Klein-ondergoed. De 24-jarige actrice en zangeres is het nieuwe gezicht voor de nieuwe collectie van Calvin Klein.

In navolging van anderen als Kendall Jenner en de Kardashians staat ook Maya er goed op. De maffe actrice uit Do Revenge blaakt van het zelfvertrouwen en oogt ondeugend op de foto's voor de campagne 'Calvins or nothing'.

De perfect passende bh's laten weinig aan de verbeelding over. En eerlijk gezegd staan de slipjes haar ook geweldig. De Daily Mail publiceert een aantal zwoele foto's hier in dit artikel.

Spraakmakend
De dochter van Uma Thurman en Ethan Hawke viel al eerder dit jaar op met haar debuutsingle. In die bijbehorende, spraakmakende muziek-video is te zien dat zij een orgie in een bos bijwoont. Haar creatieve talent en eigenzinnigheid heeft zij natuurlijk niet van een vreemde.

Maya Hawke is overigens ook gecast voor de komische thriller The Kill Room, waarin zij samen met haar moeder en Samuel L. Jackson te zien zal zijn. Het is de eerste keer dat zij met Uma Thurman samenwerkt.

Maya werkt al vaker met haar vader en vertelt: "Op de een of andere manier werken mijn vader en ik altijd samen. Ik heb zijn hulp altijd nodig. Of dat nu is voor de opname van een auditie of welk ander advies. Hij is mijn coach in alles."

Een glimp van haar fotoshoot deelt zij hieronder in een Instagram-bericht.NieuwsFilm