Nieuwste Marvel-film scoort 100% op Rotten Tomatoes

Vanaf 7 oktober op Disney+ te zien.

Lajea van der Willik 4 oktober 2022 20:30 in Algemeen
Afgelopen week verschenen de eerste reacties over de film Werewolf by Night. Dit waren de eerste positieve reacties van mensen die de Marvel-film al hebben gezien.

Rotten Tomatoes heeft op dinsdag 27 september de eerste score onthuld voor de special van Michael Giacchino, en deze is zo goed als het maar kan. Werewolf by Night heeft op het moment van schrijven een perfecte score op de site die vooral recensies verzamelt.

Persoonlijke voorvertoning van de horrorfilm
Dit betekent niet dat de score stand zal houden. De site heeft op dit moment namelijk maar zes recensies gevonden. Deze recensies zijn van mensen die op zondag 25 september een speciale voorvertoning van de horrorfilm bijwoonden tijdens het Fantastic Fest in Austin.

Recensies van Marvel Studios
Marvel Studios heeft nog altijd geen perfecte score op de site gekregen van een film of serie. Ms. Marvel heeft het best beoordeelde project (97 procent Fresh) en Black Panther is de best beoordeelde film met 96 procent.

Net zoals andere Marvel Studios-projecten op Disney+ wordt het embargo voor Werewolf by Night opgeheven kort voordat de film op de streamer debuteert. Jim Viscard van ComicBook.com had de veel lof voor de special en zei dat het "gemakkelijk het beste is wat Disney+ heeft gemaakt."

Vanaf vrijdag staat de Special op Disney+.NieuwsFilm