Indrukwekkende trailer voor de nieuwste Oscarkanshebber?

In de portret zet de 'Carol'-actrice een ijzersterke performance neer, die smaakt naar meer!

Mitchell van Vuren 29 september 2022 05:05 in Video
De film Tár lijkt de actrice Cate Blanchett klaar te stomen voor haar volgende Oscar. Als men dat in ieder geval mag baseren op de ijzersterke performance die ze neerzet in de trailer voor Tár, waarin zij een bikkelharde componist speelt. Bekijk de trailer zelf hieronder!

In de film van Todd Field wordt het portret geschilderd van de 'maestro' Lydia Tár, een fictieve componist van wereldklasse. Vertolkt door Blanchett is het personage de makkelijkste niet, en in de film ziet de kijker haar worstelen met wereldfaam en prestatiedruk.

Maar er is iets meer sinisters aan de gang in de trailer, wat de makers kundig verhuld laten. Het laat de kijker achter met meer vragen dan antwoorden, maar het maakt wel bijzonder nieuwsgierig naar deze prachtrol van Blanchett.

De cast van "Tár" bestaat verder uit Nina Hoss, Noémie Merlant, Sophie Kauer, Mark Strong en Andris Davis. Field produceert samen met Alexandra Milchan en Scott Lambert.

Wanneer is de film te zien?
Eerst had de film zijn wereldpremière op het filmfestival van Venetië, maar vanaf 7 oktober zal de film ook spelen in de Verenigde Staten. In Nederland zal de bioscooprelease helaas pas later gaan plaatsvinden. Wij kunnen de film pas zien vanaf 2 maart 2023.

Bekijk de trailer hieronder!NieuwsFilm