33-jarige acteur overleden op ongelukkige manier

De familie van Robert Cormier liet zich erover uit.

FilmTotaal 29 september 2022 20:05 in Celebrity
Robert Cormier is overleden. De 33-jarige acteur was de afgelopen jaren regelmatig in succesvolle series te zien. De Canadese acteur is overleden aan de gevolgen van een val.

Cormier is voornamelijk bekend van diverse Netflix-series. Zo speelde hij in Designated Survivor Officer Denton, terwijl hij voor Slasher in de huid kroop van Kit Jennings, het hoofdpersonage van het derde seizoen. De acteur was ook te zien in American Gods en Heartland.

Val
Hoe Cormier precies heeft kunnen vallen en waar dit is gebeurd is vooralsnog onduidelijk. Zijn zus, Stephanie, deelde het nieuws met The Hollywood Reporter en zei het volgende: "Robert was een atleet, acteur en goede broer. Hij heeft veel mensen geïnspireerd tijdens zijn leven"

"Robert zal voortleven in zijn passie voor kunst en films, net zoals bij zijn drie zussen die alles voor hem betekenden".

Eerbetoon
Het onderstaande bericht werd gedeeld op de UPtv Instagram-pagina. De acteur zou normaalgesproken terugkeren voor het derde seizoen van Heartland.NieuwsFilm