Emma Watson is nog steeds helemaal gek op haar 'Harry Potter' zielsverwant

De actrice schreef een uitgebreid voorwoord voor Tom Feltons boek.

FilmTotaal 29 september 2022 11:13 in Celebrity
Harry Potter-fans hebben altijd gehoopt dat Emma Watson en Tom Felton een koppeltje zouden vormen, aangezien de twee het altijd extreem goed hebben kunnen vinden. Hoewel de actrice al jarenlang gelukkig is met haar vriend, heeft ze nog steeds hele speciale gevoelens voor Felton.

Felton speelt in de Harry Potter-franchise Draco Malfoy, terwijl Watson natuurlijk te zien is als Hermelien. Sinds de allereerste Harry Potter-film juichen fans een off screen-relatie tussen Watson en Felton toe.

Band
Ondanks het feit dat het nooit kwam van een relatie, is het wel duidelijk dat de twee het nog steeds extreem goed kunnen vinden. Watson schreef zelf het voorwoord van Felton's opkomende memoires genaamd Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard.

Het boek, dat in Nederland op 18 oktober verschijnt, bevat maar liefst een vier pagina tellend voorwoord van de actrice. Een fan-account op Instagram kreeg dit in handen en postte het volledig online.

Brief
Zo schrijft Watson o.a.: "Ken je die persoon in je leven die ervoor zorgt dat je je gezien voelt? Die persoon die op de een of andere manier getuige is van alles wat zich ontvouwt? Die persoon die weet 'echt weet' wat er met je gebeurt en wat je doormaakt zonder dat er iets gezegd hoeft te worden? Voor mij is die persoon Tom Felton".

Watson vervolgt: "Zoals je in dit boek zult lezen, begon onze relatie niet goed. Toen we elkaar leerden kennen was ik dromerig en waarschijnlijk een irritant negenjarig meisje die hem overal achtervolgde als een puppy, wanhopig voor zijn aandacht. Gelukkig eindigde onze vriendschap daar niet. We hebben nu een van de puurste liefdes die ik me kan bedenken".

'Soulmates'
"We zijn zielsverwanten en we staan altijd voor elkaar klaar. Ik weet dat we dat altijd zullen doen. Het maakt me emotioneel om erover na te denken. Dat is ware vriendschap en om gezien en geliefd te worden op die manier is een van de grootste cadeaus in mijn leven".

Bekijk het volledige voorwoord hieronder.NieuwsFilm