Mila Kunis had niets onder haar doorkijkjurk bij een live-interview

Mila Kunis had niets onder haar doorkijkjurk bij een live-interview

Mila Kunis moest in een doorzichtig jurkje zonder ondergoed verschijnen in een talkshow

Een meer dan ongemakkelijk moment voor Mila Kunis, vertelt zij zelf in de talkshow van Jimmy Kimmel. Normaal worden voor sterren pakketjes met kleren samengesteld voor belangrijke events. Normaal zit daar ondergoed bij. Maar net nu met een live-interview zat bij haar doorkijkjurkje geen lingerie. Het resultaat van haar kledingflater staat hieronder in het filmpje.

"Waarom ik zelf geen sokken, bh en onderbroek droeg op dat moment is een heel ander verhaal. Maar ik draag nu de bh van mijn publisher, de sokken van mijn manager en een afgeknipte kinderlegging uit jullie kinderspeelhoekje," zegt zij vol humor.

Levendig
Het publiek pakt zij met gemak in met haar droge en levendige manier van vertellen. Zo ziet zij er New Yorks uit in haar doorzichtig jurkje, maar ze komt niet uit New York en houdt niet van pizza. Daar komt zij eerlijk voor uit in een talkshow in New York - wat best een lompe bekentenis is.

De 39-jarige actrice speelt in de nieuwe Netflix film Luckiest girl alive, waarin het verleden van een vrouw wordt opgerakeld. Ze zegt al bij voorbaat dat het einde anders is, dan het boek waarop het verhaal gebaseerd is. "Maar degene die het boek schreef, schreef ook het scenario."

"Alleen als je je oud voelt, vind je het erg dat je nu het oudere personage speelt, in plaats van de tiener. Voorheen was ik de flashback," zegt de 39-jarige actrice uit een hele hoop tienerfilms nuchter.

Het interview - en meer - bij The Jimmy Kimmel Show staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair