Bloeddorstige Timothée Chalamet is uit op mensenvlees in 'Bones and All'-trailer

Weer een sterke samenwerking tussen de acteur en regisseur Luca Guadagnino?

Wouter Drummen 30 september 2022 12:14 in Video
Timothée Chalamet heeft ondanks zijn jonge leeftijd al in de jonge topfilms meegespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan Little Women en Dune. Nu lijkt het dat hij weer een film mag gaan toevoegen aan dit indrukwekkende lijstje, namelijk Bones and All, waar nu de trailer van online is gezet.

Deze film werd gemaakt door regisseur Luca Guadagnino, met wie Chalamet al eerder samenwerkte aan Call Me By Your Name. Ook deze film was een groot succes en de twee bekendheden hopen nu dit trucje te kunnen herhalen met een ander liefdesverhaal, al is het wel héél anders dan hun vorige werk.

Verhaal
Gebaseerd op de roman van Camille DeAngelis vertelt Bones & All het verhaal van de eerste liefde tussen Maren, een jonge vrouw die leert hoe te overleven in de marge van de samenleving, en Lee, een intense en ontgoochelende zwerver.

Producenten hebben het omschreven als 'een bevrijdende odyssee over de weg van twee jonge mensen die tot zichzelf komen, op zoek naar identiteit en het najagen van schoonheid in een gevaarlijke wereld die niet kan verdragen wie ze zijn.'

Hoofdrollen
Chalamet speelt dus Lee, terwijl Taylor Russel in de huid kruipt van Maren. Er zitten echter nog de nodige andere bekende gezichten in de film, zoals o.a. Mark Rylance en Michael Stulhbarg. Bekijk de trailer hieronder!NieuwsFilm