Zeldzaam interview met George Clooney en zijn vrouw Amal

Zeldzaam interview met George Clooney en zijn vrouw Amal

En een slimme versiertruc

George Clooney is al 8 jaar getrouwd met zijn Amal. Niemand verwachtte dat destijds, want George was een verstokte vrijgezel. CBS Mornings vroeg hen naar het geheim van hun zeldzaam liefdevolle relatie, toen zij in de studio waren voor het onder de aandacht brengen van hun nieuwe initiatief The Clooney Foundation for Injustice: een prijzenuitreiking rond mensen die zich hard maken voor mensenrechten.

George zegt naar alle eerlijkheid: "Ik was meteen verkocht toen ik haar voor het eerst zag. Zij is bijzonder slim, leuk en mooi. Maar ik wist niet of zij mij ook leuk vond. Dus begon ik haar maar brieven te schrijven."

Slimme versiertruc
Sommige brieven kwamen van zijn hond, want je kunt niet boos zijn op een hond. De hond had een mensenrechtenadvocaat (Amal) nodig om hem te redden uit een wijnkelder. Op zijn slimme versiertruc vertelt Amal: "Ik vond hem erg leuk en ik was blij dat er iemand zoals hij bestond op de wereld. Maar ik dacht niet persé dat ik mijn wereld met hem zou delen en kinderen met hem zou hebben. Dat was een verrassing."

George en Amal bekennen dat zij al die jaren samen nog nooit ruzie hebben gehad. Ook al zijn zij ouders van een tweeling van 5 jaar oud. Amal weet dat het vreemd gevonden wordt dat zij nooit meningsverschillen hebben. Maar denkt dat het een kwestie is van geluk hebben in het vinden van de juiste partner. Dat het draait om houden van elkaar en niet cynisch zijn. Zij zijn open naar elkaar toe.

Toegewijd stel
Volgens de interviewer is het stel erg in balans en toegewijd aan elkaar en hun kinderen. Ze houden in leven privé. Dat draagt bij aan het succes van hun relatie. Het interview bij CBS Mornings staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair