Dwayne Johnson beantwoordt de vraag: Justice League-sterren in 'Black Adam'?

De DC-film verschijnt deze maand.

Bram de Groot 1 oktober 2022 04:00 in Algemeen
Met alle ambities die Warner Bros. regelmatig uit over het DC Extended Universe zou je verwachten dat we jaarlijks twee tot drie films te zien zouden krijgen. Maar dat lukt voor de fans helaas niet. Sinds Aquaman uit december 2018 verschenen er slechts vijf films.

Oorspronkelijk zouden er dit jaar maar liefst drie films verschijnen in de franchise, maar Aquaman 2 en The Flash werden flink uitgesteld en staan nu gepland voor 2023. Uiteraard verscheen dit jaar wel het losstaande The Batman van Warner Bros. en DC Films.

De enige film die dit jaar in het DC Extended Universe verschijnt is Black Adam. Deze film moet een soort subreeks lanceren met onder meer Shazam! en (mogelijk) Superman. In gesprek met Fandango werd Dwayne Johnson gevraagd of zijn Black Adam het pad kruist met andere Justice League-personages.

"Ik kan je vertellen dat we zullen moeten afwachten!" is het antwoord van The Rock. Dit is dus geen 'ja', maar ook zeker geen overduidelijk 'nee'.

De hiërarchie in het DC-universum
De film regisseur Jaume Collet-Serra (Jungle Cruise) wordt onder meer gepromoot met de tekst dat "de hiërarchie in het DC-universum" voorgoed wordt verandert.

Mocht dit zo zijn, dan kan het waarschijnlijk niet anders dan dat de eerdere helden ook nog hun zegje doen. Of het zo is, zie je vanaf 21 oktober in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm