Voor de nieuwe James Bond bekend is moet er iets anders ontdekt worden

Daniel Craig is weg, waar blijft de nieuwe 007?

Bram de Groot 1 oktober 2022 18:30 in Algemeen
Acteur Daniel Craig vertrok met No Time to Die (2021) uit de James Bond-franchise en nu is het aan de producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson van EON productions om een nieuwe 007 te vinden.

Maar voor dat gebeurt, gaan ze eerst met andere dingen aan de slag. De producenten spraken met Empire en ze gaan eerst uitvogelen waar ze met het verhaal naar toe willen.

"Als je van acteur wisselt, moet je de richting waarin de film gaat veranderen opnieuw bedenken. Als je een acteur inhuurt, hoop je dat je minstens tien jaar met hem doorbrengt en vier, vijf of zes films maakt," aldus de producent. "Dus je moet nadenken, 'wat is het traject? Wat gaat die acteur toevoegen? Hoe ga je de reeks in een andere richting sturen?'"

Rob Wade en Neil Purvis terug
"Het is niet alleen maar door Spotlight bladeren en zeggen: 'Oh, er is een man die 1.80m is'," vervolgde Broccoli. "We nemen onze tijd. We willen een idee krijgen van waar we naartoe willen met de reeks en dat we willen doen voordat we er iemand anders erbij halen."

"We zullen het proces waarschijnlijk starten met schrijvers Rob Wade en Neil Purvis en we zullen zien waar we heen gaan!" gaf ze toe.

Bond 26 is 2023 of 2024? Reken eerder op 2025 of 2026.

NieuwsFilm