Grootste hits van Adam Sandler eindelijk rijp voor vervolgfilms

Maar met rust laten kan natuurlijk ook...

Arjen Rooseboom 2 oktober 2022 05:31 in Algemeen
Komiek Adam Sandler heeft onlangs onthuld dat hij de tijd inmiddels rijp genoeg vindt om te overwegen terug te keren naar zijn succesnummers Happy Gilmore (1996) en The Waterboy (1998).

Sterker nog, voor eerstgenoemde heeft hij zelfs al een verhaal in gedachten. Beide films kwamen uit halverwege en eind jaren 90 toen de carrière van de nu 56-jarige Sandler op zijn hoogtepunt zat.

De laatste tijd is de acteur zich steeds verder gaan verdiepen in meer dramatische rollen. Hij kreeg lof voor zijn performance in Uncut Gems (2019) en ook zijn nieuwste project Hustle ontvangt lovende kritieken.

Echter betekent dit niet dat hij zijn komische roots achter zich gaat laten, want bijvoorbeeld ook het vervolg op Murder Mystery komt eraan.

The Waterboy 2
Wat betreft bovenstaande titel, daarvan blijft het momenteel enkel bij een simpel en standaard "dat zou heel erg leuk zijn, want ik hou van mijn medespelers Henry Winkler [coach Klein] en Kathy Bates [mama]".

Happy Gilmore 2
Als het hierop aankomt, geeft Sandler tegenover VARIETY aan dat er wat hem betreft een haalbaar plot klaarligt om te worden geschreven:

"Is het niet lachen om een seniorentour te doen en met al die oude jongens rond te hangen? Happy als een bejaarde humeurige man die inmiddels gekalmeerd is? Ik weet het niet. Misschien ooit zoiets".

NieuwsFilm