3 moddervette scifi-films op Netflix om nu te kijken

Groots vermaak op Netflix.

Bram de Groot 1 oktober 2022 20:30 in Netflix
Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie sciencefictionfilms zijn toch erg goed en prima voor een avondje vermaak. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

Moonfall

Regie: Roland Emmerich | Hoofdrollen: Halle Berry, Donald Sutherland, Patrick Wilson, Michael Peña, Tyrone Benskin, Frank Schorpion, Charlie Plummer, Maxim Roy, John Bradley, Stephen Bogaert | Kijk nuIn 'Moonfall' komt de maan in botsing met iets mysterieus waardoor ze van haar baan raakt en in ramkoers komt met de planeet aarde. Terwijl de rampen zich op aarde al beginnen te voltrekken, gaan NASA executive Jo Fowler en haar ex collega Brian Harper samen met space nerd en ruimte rookie KC Houseman op ruimtemissie voor een allerlaatste kans om het noodlot te keren. Daar ontdekken de bondgenoten dat de maan niet is wat we altijd gedacht hebben.

Mortal Engines

Regie: Christian Rivers | Hoofdrollen: Rege-Jean Page, Stephen Lang, Hugo Weaving, Robert Sheehan, Calum Gittins, Colin Salmon, Patrick Malahide, Hera Hilmar, Caren Pistorius, Nathaniel Lees | Kijk nuMortan Engines speelt zich vele duizenden jaren in de toekomst af. De steden van de wereld bewegen op gigantische wielen rond en de bevolkingen van de steden voeren oorlog met elkaar over de laatste grondstoffen op de planeet. In een van die steden ontmoet Tom Natsworthy een mysterieuze jonge vrouw van de landen buiten de stad, die zijn leven voor altijd zal veranderen.

Love and Monsters

Regie: Michael Matthews | Hoofdrollen: Dylan O'Brien, Jessica Henwick, Michael Rooker, Larry Cedar, Ellen Hollman, Damien Garvey, Ariana Greenblatt, Melanie Zanetti, Tandi Wright, Amali Golden | Kijk nu'Love and Monsters' speelt zich zeven jaar na het einde van de wereld af. Joel Dawson woont ondergronds, net als de rest van de mensheid, sinds gigantische monsters de heerschappij over het land hebben overgenomen. Nadat hij via de radio weer contact weet te leggen met zijn liefje van de middelbare school, Aimee, die een kleine 100 kilometer verderop blijkt te wonen in een kustkolonie, wordt Joel weer verliefd op haar. Als hij zich realiseert dat er niets voor hem is daar onder de grond, besluit hij tegen alle logica in om naar Aimee te reizen, ondanks alle gevaarlijke monsters.

NieuwsFilm