Het geheim achter Scarlett Johanssons perfecte look

En zij heeft flink last van acné als zij anders doet

Vera 1 oktober 2022 13:59 in Celebrity
Scarlett Johansson vindt vragen naar haar dieet of kleding niet gepast in interviews. Ze wil graag meer intelligente gesprekken over haar werk en bloeit op als zij interessante vragen krijgt. Op haar eigen voorwaarden wil zij wel het geheim delen van haar perfecte look.

De 37-jarige actrice uit Black Widow begon als kindsterretje aan haar filmcarrière en bekent laatst dat zij een tijd onder de acné zat rond haar twintigste. "Als ik de foto's van mijzelf terug zie van zo'n event, herinner ik mij sommige puistjes nog. Het was verschrikkelijk. Ik weet nog dat ik ze probeerde te verbergen. Zelfs als ik nog opgemaakt moest worden voor een film. Ik wilde zo niet gezien worden door anderen."

Acné en stress
In die tijd brak bij haar acné door als zij stress had. Zij gebruikte van alles om die puistjes te minderen, maar realiseerde zich pas later dat al die peelings en maskers te ruw waren voor haar huid. En dat de uitslag juist daardoor verergerde. Zo deelt Daily Mail een aantal foto's van haar uit die tijd in dit artikel hier.

Scarlett probeerde daarna alleen dagelijks een cleanser, toner en moisturizer toe te passen en behaalde daarmee betere resultaten. Haar uitstraling en looks zijn absoluut verbeterd door een simpel en dagelijks stappenplan. Nou pakt zij het nog grondiger aan door te investeren in een nieuwe huidverzorgingslijn, genaamd The Outset.
"Ik heb vertrouwen in deze lijn. De resultaten zijn er naar. En de ingrediënten zijn zuiver en vegan."

Pijnlijke massage
Het gaat dus om die pure ingrediënten in die huidverzorging en zo weinig mogelijk gedoe voor die huid, zodat het niet overreageert en in ruil juist uitslag geeft. Ook geeft zij toe dat zij pijn wel waardeert: een diepe en pijnlijke massage is heerlijk ter ontspanning. Op Instagram en hieronder legt zij de gedachte aan haar lijn uit aan Kelly Clarkson.NieuwsFilm