Chantal Janzen uit de kleren voor het goede doel

Oktober is borstkankermaand.

FilmTotaal 2 oktober 2022 04:00 in Celebrity
Zo regelmatig zien we in het celebhoekje van FilmTotaal de Nederlandse actrice tv-persoonlijkheid Chantal Janzen voorbij komen. Dit keer komt ze in actie voor de borstkankermaand.

Janzen kennen we uiteraard van tv, maar we zagen haar ook in heel wat films. Denk dan aan Volle maan, Volle maan, De dominee, Alles is liefde, De hel van '63, Soof en Het verlangen. Op de IMDb staat ook dat ze als een 'Scandinavische pornoster' te zien is in Deuce Bigalow: European Gigolo.

Voor borstkankermaand op Instagram
"Een paar jaar geleden dacht ik een knobbel in mijn borst te voelen. Daar liep ik best lang mee rond, want er zat inmiddels een enorme blauwe plek die ik zelf had veroorzaakt met mijn geduw en gepor omdat ik er alsmaar aan moest zitten," aldus Chantal.

"Mijn afspraak voor een mammografie viel aan het einde van de dag en de dienstdoende radioloog kon waarschijnlijk geen tiet meer zien. Want toen hij het resultaat bekeek, zei hij luid zuchtend met rollende ogen: 'Mevrouw, dit is gewóón klíerweefsel.' Op zo'n toon van: daar heb je weer zo'n aanstelster," voegde ze toe.

Het punt maakt ze even later in haar post: "Voel je iets wat je niet vertrouwt, aarzel dan niet, schaam je niet, twijfel niet, doe het. Ga dat onderzoek doen."


Wil je de foto van de 43 jarige Chantal Janzen zien? Bekijk dan nu de foto op haar Instagram!


NieuwsFilm