Dit is Henry Cavill als Beast uit de 'X-Men' op gave fancreatie

Dit is Henry Cavill als Beast uit de 'X-Men' op gave fancreatie

Zou Cavill in het MCU gaan spelen, als een mutant?

Acteur Henry Cavill heeft het maar druk. Hij is Superman in het DC Extended Universe, de titelheid in The Witcher, Sherlock Holmes in de Enola Holmes-films van Netflix en dan speelt hij naar verwachting ook de hoofdrol in de Highlander-reboot.

De Britse acteur wordt ook regelmatig in verband gebracht met twee andere franchises, namelijk James Bond en het Marvel Cinematic Universe. En als het over Marvel gaat dan zijn er geruchten dat hij Captain Britain of Nova zou moeten spelen.

Henry Cavill als Beast
Maar wat als Cavill de rol zou gaan spelen van Dr. Henry Philip "Hank" McCoy alais Beast? Dan zou hij uiteraard een soort mocap-rol gaan krijgen, of flink onder de make-up komen te zien. Beast is uiteraard het personage dat eerder werd gespeeld door acteurs Kelsey Grammer en Nicholas Hoult.

Ontwerper ๐’๐๐ƒ๐‘๐Œ๐๐Š๐˜๐—๐—๐ˆ๐ˆ๐ˆ zag het helemaal voor zich en toverde Cavill om naar de mutant die zomaar zijn debuut zou kunnen gaan maken in het MCU. Maar of de Superman-acteur de rol zou accepteren?



NieuwsFilm

meest populair