Na 2 kleine films wordt deze Marvel-filmreeks 'groter dan groots'

Na 2 kleine films wordt deze Marvel-filmreeks 'groter dan groots'

'Ant-Man and the Wasp 2' gaat een knaller worden.

Volgende maand verschijnt Black Panther: Wakanda Forever in de wereldwijde bioscopen. Daarna is het al snel tijd voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania, de derde film over de kleine superhelden in het Marvel Cinematic Universe.

Waar de eerste twee films relatief kleine avonturen liet zien voor Paul Rudds Scott Lang alias Ant-Man en later Evangeline Lilly's Hope van Dyne alias Wasp, zal de derde film groot worden. Dit zei Marvel-producent Brian Gay tegenover One Take News.

"Weet je, ik ben erg opgewonden om deze film begin volgend jaar met jullie te delen," zei Gay. "Op dit moment kan ik zeggen dat wat ik leuk vind aan deze film is dat we altijd grapjes maakten dat de Ant-Man-films klein zijn, maar deze wordt heel groot!"

Ant-Man 3 wordt groot!
"We hebben wat dingen kunnen laten zien op D23 en er komen meer dingen in de herfst en natuurlijk voorafgaand aan de première begin volgend jaar," teaset de producent.

"Wat ik kan zeggen is dat het leuk is om de hele familie weer bij elkaar te hebben en ze gaan op een nogal een groot avontuur waarvan ik denk dat het voelt als een echt afscheid van de vorige films."

Het werd even geleden duidelijk dat Quantumania (17 februari 2023) naadloos zal aansluiten op Avengers: The Kang Dynasty die in 2025 verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair