Deze beroemde 'James Bond'-scène is de standaard auditie voor élke 007-kandidaat

Deze beroemde 'James Bond'-scène is de standaard auditie voor élke 007-kandidaat

Al decennia lang moet iedereen hetzelfde trucje herhalen voor de makers...

De James Bond-franchise is de langstlopende uit de filmgeschiedenis. En hoewel deze in de afgelopen 60 jaar al meerdere heruitvindingen en evoluties heeft ondergaan, is één aspect nog altijd hetzelfde.

Producer Michael G. Wilson heeft onthuld dat elke acteur die auditie doet voor de rol steeds exact dezelfde scène moet uitvoeren en dat is er eentje die inmiddels anno nu minder snel gemaakt zou kunnen worden.

De scène in kwestie komt uit de klassieker From Russia With Love (1963) met originele vertolker Sean Connery en gaat om de beroemde Britse geheim agent die doet wat hij het beste deed in zijn vroegere dagen, een charmeoffensief gebruiken om een ​​vrouw het bed in te praten.

Quote van Wilson:
"We gebruiken altijd het stukje waar Bond na de moord terugkomt op zijn hotelkamer. Hij trekt zijn shirt uit, gaat de badkamer in, hoort iets, pakt zijn pistool en loopt de slaapkamer binnen waar het meisje in bed ligt. Als iemand die scène kan brengen en door een moderne lens kan halen, is hij geschikt voor Bond, want het blijft verschrikkelijk moeilijk om te doen".

Elke nieuwe casting is weer een rigoureus en langdurig proces, dus voorlopig krijgen we nog geen bevestiging van de volgende naam.



NieuwsFilm

meest populair