3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 2 oktober 2022 20:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Spider-Man: No Way Home (2021)
Regie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Alfred Molina, e.a. | Kijk direct
Peter Parker worstelt met het leven nu iedereen weet dat hij Spider-Man is. Hij vraagt Doctor Strange om heel de wereld dat te laten vergeten. De daarvoor benodigde spreuk mislukt echter, waardoor de poorten van het multiversum per ongeluk worden geopend. Schurken uit allerlei universa dringen binnen en willen wraak nemen op Spider-Man. De held hoopt hen te vangen en terug te sturen.

Deep Impact (1998)
Regie: Mimi Leder | Cast: Robert Duvall, Téa Leoni, Elijah Wood, e.a. | Kijk direct
De veertienjarige Leo ontdekt bij stom toeval een nieuwe komeet, die op koers lijkt om de aarde te vernietigen. Dankzij een ambitieuze journaliste wordt dit verhaal wereldkundig. Maar dan slaat de paniek toe. In een wanhopige poging om de planeet te redden, wijst president Beck de geharde ervaren astronaut Tanner aan als leider van een ruimtemissie die de enorme komeet moet vernietigen.

Yesterday (2019)
Regie: Danny Boyle | Himesh Patel, Lily James, Ed Sheeran, e.a. | Kijk direct
Jack, een worstelende muzikant, beseft na een mysterieuze stroomstoring dat hij de enige persoon op aarde is die zich The Beatles kan herinneren. Hij ziet dan ook zijn kans schoon; met hun complete oeuvre kan hij de wereld veroveren. Alles gaat hem voor de wind, totdat Jack twijfels krijgt over zijn aanpak. Uiteindelijk dreigt hij alles wat hem lief te verliezen.Lees ook:NieuwsFilm