De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Jeffrey Kouters 30 september 2022 10:50 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Blonde (2022)
Regie: Andrew Dominik | Cast: Ana de Armas, Adrien Brody, Bobby Cannavale, e.a. | Kijk direct
Hollywood, jaren 50. Ondanks haar tragische jeugd, weet Norma Jeane Mortenson het te schoppen tot filmster. Ze wordt wereldberoemd onder de naam Marilyn Monroe en groeit uit tot een waar sekssymbool. Maar de schone schijn op het witte doek staat in schril contrast met de liefdesproblemen, uitbuiting, machtsmisbruik en drugsverslaving waarmee ze in haar privéleven geconfronteerd wordt.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)
Regie: David Leitch | Cast: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, e.a. | Kijk direct
De bikkelharde agent Luke Hobbs wordt naar Engeland gestuurd om een dodelijke dreiging te stoppen. Daar vormt hij een onwaarschijnlijk bondgenootschap met de wetteloze outcast Deckard Shaw. Samen gaan ze achter de cyber-genetische schurk aan die een levensgevaarlijk virus in handen heeft waarmee de toekomst van de mensheid wordt bedreigd. Aan Hobbs en Shaw om hem te stoppen.

The Dead Don't Die (2019)
Regie: Jim Jarmusch | Cast: Bill Murray, Adam Driver, Tilda Swinton, e.a. | Kijk direct
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het normaal zo rustige stadje Centerville. De zombies lijken gevoed te worden door hetgeen ze deden vlak voor ze om het leven kwamen. De lokale politiechef en zijn plaatsvervanger moeten zo snel mogelijk zien op te treden om hun burgers te beschermen. De agenten krijgen de zombieplaag echter maar moeilijk onder controle.Lees ook:NieuwsFilm