Het geheim achter Jennifer Anistons prachtige uitstraling

Veranderingen in haar leven die haar echt helpen

Vera 2 oktober 2022 12:52 in Celebrity
Van de week werden Jennifer Aniston en Jon Hamm samen gespot voor de opnamen van de Apple+ serie The Morning Show. Jennifer straalde en dat kwam niet alleen door haar mannelijke gezelschap.

Ze heeft wat veranderingen in haar leven doorgevoerd waar zij zich bij beter voelt. En bij die nieuwe leefregels hoorden ook grenzen richting haar twee ex-en. Zo bleek zij na haar scheiding van Justin Theroux hem nog regelmatig te spreken over zijn wel en wee en was zij nog altijd zijn grootste cheerleader.

Voorop stellen
Ook bleek Brad Pitt op haar terug te vallen na zijn scheiding van Angelina Jolie. Hij huilde uit bij Jennifer en verscheen met haar bij verschillende events. En dat terwijl Brad notabene zijn huwelijk met Jennifer verliet voor Angelina. Toch bleef Jennifer lief en warm voor hem, ondanks het verdriet en de vele therapie.

Jennifer heeft namelijk de neiging om anderen voorop te stellen, in plaats van zichzelf. En vergeet dat zij ook gelukkig moet zijn. Gelukkig heeft zij intussen geleerd wat haar echt blij maakt en heeft zij beide heren teruggefloten. Zij mogen haar bellen voor leuk nieuws, voor de nare hun behandelaar, waardoor zij een fijner leven heeft zonder hun gezeur.

Betere uitstraling
En dat zagen fans duidelijk aan haar uitstraling. Jennifer Aniston is overigens al jaren groot fan van verschillende vormen van yoga. Zo kreeg zij met een vorm van yoga en calisthenics zichzelf in topvorm voor haar komedie We're the Millers, waarin zij als stripper in zeer uitdagende lingerie te bewonderen is. Zelf zegt Jennifer dat yoga helpt bij zo ongeveer alles. Het is net meditatie. Het zorgt ervoor dat je alles aan kunt wat je in je dag meemaakt

De foto's van de filmopnamen staan hier in het artikel van OK! Magazine. Naast haar acteercarrière investeert Jennifer Aniston ook in fijne huidverzorging, zoals in dit Instagram-bericht hieronder laat zien, want in de filmindustrie is de huid ongelooflijk belangrijk.

Het geheim
Het geheim van haar prachtige uitstraling is aldus: Veranderingen doorvoeren in haar leven die haar echt helpen. Voor haar is het een gezonde body en mind bereiken door een juiste verstandhouding te ontwikkelen met de mensen om haar heen. Daarnaast pakte zij passende beweging en meditatie met haar yoga. En koos zij een verzorgingslijn die bij haar past.NieuwsFilm