Deze mierzoete romkom wordt nu erg goed bekeken op Netflix

Met rollen voor Reese Witherspoon, Mark Ruffalo en Jon Heder.

Bram de Groot 3 oktober 2022 18:30 in Algemeen
Op Netflix duiken aan de lopende band allerlei romantische komedies op, aangezien er natuurlijk heel wat uiteenlopende mensen inschakelen op de streamingdienst. Nu staat de romkom Just Like Heaven in de Netflix Top 10.

De romkom uit 2005 van regisseur Mark Waters (Ghosts of Girlfriends Past, Freaky Friday) heeft rollen voor onder meer Reese Witherspoon, Mark Ruffalo en Jon Heder. Het verhaal werd gebaseerd op het boek Et si c'etait vrai van Marc Levy.

De ontvangst van Just Like Heaven is vooral onder het publiek sterk, met 75 procent als audience score. De recensenten waren wat kritischer gezien de 54 procent op de Tomatometer.

"Verrukkelijk zoet als een lolly. Just Like Heaven is een dromerige romantische komedie die je misschien kiespijn bezorgt als het probeert de moeilijke situaties aan het einde van het leven aan te pakken door een kers op de taart te gooien," luidt de critics consensus.

Just Like Heaven nu op Netflix
In de romkom treft David een meisje aan in het appartement dat hij net heeft gehuurd. Het probleem is dat alleen hij haar kan zien; ze is namelijk de geest van Elizabeth, een arts in opleiding die in coma ligt in een nabijgelegen ziekenhuis, en het appartement is van haar. David wordt verliefd en wil haar lichaam weghalen uit het ziekenhuis voordat haar zus besluit Elizabeths leven te beëindigen.

Just Like Heaven (nog) een keer kijken? Je vindt de film nu hier op Netflix.NieuwsFilm