50 Cent maakt heel rap 3 horrorfilms

Zelfs de titels zijn al bekend.

Bram de Groot 3 oktober 2022 06:42 in Algemeen
Dit is op zich wel een stukje opvallend nieuws. Het blijkt namelijk dat regisseur Eli Roth (The Green Inferno, Knock Knock) samen met rapper Curtis "50 Cent" Jackson (Den of Thieves) een drietal horrorfilms gaat opnemen. Zelfs de titels voor de films zijn al bekend.

Volgens Deadline maken 50 Cent en Roth de drie films The Gun, Trackmaster en Creature House. De deal werd gesloten met Electromagnetic Productions en 3BlackDot en de films zouden leunen op de aanwezigheid van "BIPOC" (Black and Indigenous people of color).

Drie films: The Gun, Trackmaster en Creature House
Er zijn ook al scriptschrijvers en omschrijvingen voor de films bekend. Deze schrijvers zijn respectievelijk Kirkland Morris (BMF), Justin Calen-Chenn (Bel-Air) en Dallas Jackson (Blumhouse's Thriller) en Kevin Grevioux (Underworld).

De beschrijving voor The Gun: "Als een jonge man met een mooie toekomst wraak wil nemen op de moord op zijn vader, vindt hij een pistool dat wordt achtervolgd door een kwaadaardige kracht."

Trackmaster wordt als volgt omschreven: "Een ontluikend rapduo gebruikt een beat van mysterieuze oorsprong in hun nieuwe single en laat per ongeluk een oude geest los die iedereen die het hoort op brute wijze vermoordt. Nadat de jonge rappers het ontdekken, is de race begonnen om de release van het nummer te stoppen.

En Creature House heeft het volgende verhaal: "Na de vroegtijdige dood van een legendarische goeroe in make-up en visuele effecten, verzamelt een groep van zijn vrienden en vijanden zich in zijn studio, om vervolgens vast te komen te zitten in het horrorfilmmuseum van de kunstenaar terwijl de tentoonstellingswezens op bovennatuurlijke wijze tot leven komen."

NieuwsFilm