De beroemde en introverte tweelingzusjes van 'Scarlet Witch' toch stiekem gespot

Met hun eigen collectie herfstkleding

De 33-jarige actrice Elizabeth Olsen doet het goed als Scarlet Witch met Marvel-films als Doctor Strange in the multiverse of madness. Maar weet jij dat haar oudere zusjes Mary-Kate Olsen en Ashley Olsen haar voorgingen in de filmindustrie?

De 36-jarige tweeling groeide acterend op in de hitserie Full House. Ook speelden zij in tienerfilms als New York Minute. Maar beide meiden zijn eigenlijk introvert en merkten dat alle media-aandacht hen te veel werd.

Mentale gezondheid
Dus besloten zij zo weinig mogelijk in het openbaar te verschijnen en hun mentale gezondheid voorop te stellen. Een deel van hun vermogen investeren zij in de mode-industrie, in hun eigen kledinglijn The Row. Hun kledinglijn staat bekend om de zwarte, minimalistische kleding met artistieke details.

Hoe tof is het dan voor deze twee ondernemende dames dat zij vorige week het herfstdebuut van hun nieuwe collectie mochten meemaken in de Paris Fashion Week? Het filmpje op Instagram hieronder laat zien hoe zij stilletjes van hun werk genieten bij een druk event.

Eigen kledinglijn
Beiden staan stiekem op een trap te gluren naar hun modellen en hun kleding, terwijl de show gaande is. De ene zus knijpt de ander in de arm. Hun gezichten spreken boekdelen. Na jaren een stoïcijnse blik richting de pers, is het mooi te zien hoe fijn zij kunnen stralen. Op naar beter!



NieuwsFilm

meest populair