Ultra expliciete Netflix-film 'Blonde' krijgt flink kritiek van Emily Ratajkowski

Het model/actrice vindt het maar niks.

FilmTotaal 3 oktober 2022 11:54 in Celebrity
De laatste paar dagen kwamen er al de nodige berichten langs over Blonde. De film over het leven van Marilyn Monroe staat nu op Netflix, maar er kwam behoorlijk wat kritiek op. Adrien Brody nam het op voor de film, net zoals de schrijfster van het boek waar Blonde op gebaseerd is. Emily Ratajkowski hoort echter bij degenen die de film maar niks vinden.

Ratajkowski, voornamelijk bekend als model maar ook van films als o.a. Gone Girl, is duidelijk geen fan van Blonde. Zij deelde namelijk een videootje op TikTok, waarin ze toegeeft de film nog niet gezien te hebben maar niet verbaasd is dat het wederom een project is dat "vrouwelijke pijn fetisjeert". Bekijk het filmpje hieronder.

@emrata

So done with the fetishization of female pain and suffering. Bitch Era 2022

♬ original sound - Emrata


Bericht
Zo horen we Ratajkowski o.a. zeggen dat de media 'gek is' op zulke verhalen, of het nu gaat over Amy Winehouse, Britney Spears of Princess Diana, de media is "geobsedeerd door dode meisjes en seriemoordenaars".

Het 31-jarige model zegt dat dit eens gedaan moet zijn: "Als een vrouw kan ik voor mezelf spreken en ik weet uit ervaring dat ik mijn eigen pijn en leed zag als een fetisj, om er als het ware iets 'sexy' van te maken. Maar daar ben ik nu klaar mee. Weet je wat lastig als een fetisj beschouwt kan worden? Woede. Dus ik ben nu gewoon boos en ik denk dat we dat allemaal zouden moeten zijn".

NieuwsFilm