Heftig ongeluk: Margot Robbie uit rijdende auto geslingerd

Dit allemaal vanwege een vermeend incident met een agressieve paparazzo.

FilmTotaal 3 oktober 2022 12:42 in Celebrity
Vrienden van Margot Robbie en Cara Delevingne zijn volgens Argentijnse media gearresteerd na een vermeend geweldsincident met een paparazzo die de twee actrices zou hebben belaagd. Dat schrijft onder meer de Amerikaanse roddelwebsite TMZ.

Volgens TMZ zouden Robbie en Delevingne zijn belaagd door een paparazzo toen ze na een restaurantbezoek een Uber in wilden stappen. De fotograaf zou zich naar verluidt zeer opdringerig hebben gedragen en hun persoonlijke ruimte totaal niet hebben gerespecteerd.

Delevingne zat volgens ooggetuigen op dat moment al in de auto en Robbie zou bezig zijn geweest met instappen. Het verhaal gaat dat de chauffeur zo schrok van de paparazzo dat hij plankgas gaf.

Robbie zou daarbij uit de auto hebben moeten springen om te voorkomen dat ze serieus gewond zou raken. Daarbij viel de Birds of Prey-actrice lelijk op de grond. Dit alles stopte de paparazzo blijkbaar niet, want hij bleef maar foto's maken van Robbie terwijl ze dus op de grond lag.

Escalatie
Vervolgens liep de situatie nog verder uit de hand, maar er gaan verschillende verhalen rond over wat er hierna precies is gebeurd. TMZ heeft opgevangen dat de paparazzo vervolgens wegrende en daarbij is gevallen.

De paparazzo meent zelf dat hij na het incident is toegetakeld door twee vrienden van Robbie en Delevingne die de actrices die avond vergezelden. De fotograaf heeft een gebroken arm en een hoofdwond overgehouden aan het vermeende incident.

Het was reden genoeg voor de politie om de twee vrienden te arresteren.

NieuwsFilm