Epische nieuwe trailer 'Black Panther: Wakanda Forever' bevat grote onthullingen

We zien eindelijk wie de opvolger is van Chadwick Bosemans T'Challa is.

Zilko Tarici 3 oktober 2022 13:31 in Video
Marvel Studios heeft zojuist de gloednieuwe trailer voor Black Panther: Wakanda Forever onthuld. Je kunt de beelden uiteraard hieronder bekijken!

In de film zien we hoe de natie van Wakanda rouwt om het verlies van koning T'Challa (Chadwick Boseman), alias Black Panther. Tegelijkertijd zien we de opkomst van Prince Namor (Tenoch Huerta), alias de Sub-Mariner, die samen met zijn koninkrijk Atlantis een oorlog dreigt te voeren tegen Wakanda.

Oude en nieuwe helden
Het is nu aan Queen Ramonda (Angela Bassett), T'Challa's zusje Shuri (Letitia Wright), de Dora Milaje en nieuwe helden als Riri Williams/Ironheart (Dominique Thorne) om de toekomst van Wakanda te beschermen.

Winston Duke keert daarnaast terug als M'Baku, de leider van Wakanda's Jabari-stam. Tijdens een gesprek met Comicbook.com tijdens D23, liet Duke weten dat M'Baku een andere rol heeft in de sequel:

"M'Baku wordt gedwongen om mee te gaan met de tijd. Zijn rol is ditmaal anders. Hij overleefde The Snap en maakt nu onderdeel uit van de Tribal Council. Hij is niet meer zo'n kluizenaar. En dat zorgt voor een heel andere dynamiek."

Black Panther: Wakanda Forever draait vanaf 9 november in de Nederlandse bioscopen.NieuwsFilm

meest populair