Nieuw vriendinnetje Leonardo DiCaprio onthult zich van top tot teen

Dit voor een indrukwekkende transformatie.

FilmTotaal 3 oktober 2022 17:09 in Celebrity
Bella Hadid wist vorige week tijdens de fashionweek van Parijs vriend en vijand te verbazen met haar geweldige look op de catwalk. Het supermodel liep mee in de show van het bekende merk Coperni en verscheen zonder jurk op het podium. Dat bleek allemaal bij een geweldige, creatieve show te horen.

In het midden van het podium stond Hadid stil terwijl drie kunstenaars haar lichaam bespoten met een laag witte latex. Langzaam veranderde deze laag in een echte jurk. Nadat de latex uitgehard was, kon Hadid haar weg over de rode loper vervolgen.

Dit moment uit de fashionshow maakte niet indruk op het publiek, gaat inmiddels viraal op onder meer TikTok. Na afloop deelde Hadid ook een aantal close-ups via Instagram. Duidelijk is dat haar jurk een echt kunstwerk is.
Beroemde vriend
Volgens de laatste geruchten is Hadid op het moment aan het daten met Hollywoodster Leonardo DiCaprio. De beroemdheden zouden het al enige tijd gezellig hebben met elkaar. Andere insiders weerspreken deze geruchten echter.

Hadid past ook niet helemaal in het profiel van het type vrouw waar DiCaprio normaal voor gaat. Het model is immers al 27 en DiCaprio heeft in het verleden eigenlijk alleen vrouwen tot 25 jaar gedatet.

NieuwsFilm