Zendaya in zeer doorschijnend visnet-pakje op Insta-foto's

Spider-Man actrice staat er wel heel uitdagend bij.

FilmTotaal 4 oktober 2022 04:00 in Celebrity
Het zal je niet ontgaan zijn dat actrice Zendaya ook een erg gewild model is voor de grote modemerken. Ze heeft al voor vele merken delen van de nieuwe collectie getoond. Nu zien we haar in een bijzonder doorschijnend kledingstuk van Valentino.

Naast dat je Zendaya kent van de Marvel-films zit ze ook in heel wat andere grote films. Wat te denken van The Greatest Showman en uiteraard Dune. En dan is ze ook nog hét gezicht van de hitserie Euphoria van HBO Max.

De in Oakland, Californië geboren Zendaya Maree Stoermer Coleman - zoals ze voluit heet - zien we volgend jaar in Challengers van Luca Guadagnino en in Dune: Part Two van regisseur Denis Villeneuve. En zo zullen nog wel wat grote films gaan volgen.

Visnet op Insta
"The Valentino girl" is de enige onderbouwing die ze heeft bij een foto waarop we haar zien in een soort visnet-achtig kostuum die wel heel erg doorschijnend is.


Zien hoe de 24 jarige Zendaya eruit ziet in het kostuum? Check de foto's op haar Instagram-pagina. En hier op de Insta van Valentino.


NieuwsFilm