Deze films 'doen er écht toe' en jij kunt ze zien

Deze films 'doen er écht toe' en jij kunt ze zien

Movies that Matter On Tour trapt af.

Via een persbericht is FilmTotaal op de hoogte gebracht dat Movies that Matter On Tour is gestart. Dit is een reis van acht films van het Movies that Matter Festival (MtM) naar zeventien filmtheaters door heel Nederland.

De tour wordt afgetrapt met de film Eternal Spring, de Canadese Oscarinzending van regisseur Jason Loftus. Deze ingenieuze animatiefilm vertelt het spannende en emotionele verhaal van een groep Falun Gong-leden die korte tijd de Chinese staatstelevisie wist over te nemen.

In november is de documentaire Rebellion aan de beurt, in december is het tijd voor het drama Erasing Frank en in januari komt de documentaire The Therapy voorbij.

Movies that Matter On Tour
Van oktober tot en met mei presenteert MtM elke maand een spraakmakende film of documentaire met een inleiding of verdiepingsprogramma. Meer info vind je op de website van Movies that Matter On Tour.

Movies that Matter On Tour-films zijn te zien in Filmhuis Alkmaar, De Lieve Vrouw in Amersfoort, Kriterion in Amsterdam, Gigant in Apeldoorn, Filmhuis Gouda, Focus Filmtheater in Arnhem, Filmhuis Lumen in Delft, Filmhuis Den Haag, MIMIK in Deventer, Concordia in Enschede, Vera Zienema in Groningen, Filmtheater Hilversum, Kijkhuis in Leiden, Lumière in Maastricht, Cinema Middelburg, Louis Hartlooper Complex in Utrecht, Movie W in Wageningen en Filmhuis Zevenaar.



NieuwsFilm

meest populair