Nieuwe 'Blade'-regisseurs lijken te zijn onthuld in 'Avondshow met Arjen Lubach'

Nieuwe 'Blade'-regisseurs lijken te zijn onthuld in 'Avondshow met Arjen Lubach'

Een primeur voor de programmamaker...

Het kan zomaar zijn dat wij, dankzij onze zuiderburen, een belangrijk filmnieuwtje uit Hollywood over de aanstaande Marvel Studio's reboot van Blade eerder bevestigd krijgen dan de Amerikanen zelf.

Zo zaten gisteravond regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah in de show van presentator Arjen Lubach om te praten over hun nieuwste film Rebel.

Lubach vroeg echter ook naar hun Amerikaanse avonturen en of er nog iets spannends op de planning staat. Het Vlaamse duo reageerde door te zeggen dat ze bezig zijn met "een grote film die heel veel actie bevat en waarmee ze in februari hopen te starten als alles doorgaat".

1+1=2
Voor een enkele reageerder onder de video is het meer dan duidelijk, beiden zijn aangesteld om de vertrokken Bassam Tariq op te volgen als kopmannen voor Mahershala Ali's vampierjager Blade.

Want onlangs werd bekend dat de opnames tot begin volgend jaar zijn uitgesteld en de namen van Adil & Bilall werden al eerder genoemd.

Gezien hun ervaring in het superheldengenre (Ms. Marvel en het geannuleerde Batgirl) en affiniteit met spectaculaire actiescènes (Bad Boys For Life) zou dit best wel eens verrassend leuk kunnen gaan uitpakken.

Bekijk het interviewfragment (van 1:01 tot 1:52) hieronder en oordeel zelf:


NieuwsFilm

meest populair