Deze geflopte blockbuster gaat het opnieuw proberen op Netflix!

'Morbius' komt nu al op de streaminggigant te staan!

Er komen elk jaar weer de nodige superheldenfilms en zelfs schurken krijgen nu vaak hun eigen solo-avontuur. Zo ook Morbius, al werd deze niet al te best onthaald. De gefaalde blockbuster gaat het nu echter 'opnieuw' proberen op Netlfix!

Deze maand verschijnt de film van Sony namelijk al op de streaminggigant. Dit is niet de enige blockbuster die Netflix toevoegt, aangezien Uncharted deze week al uitkomt. Eind deze maand, 30 oktober om precies te zijn, is Morbius aan de beurt, dat terwijl deze dit voorjaar nog in de bioscoop draaide.

Verwarring
Maar waarom komt Morbius eigenlijk op Netflix te staan en niet op Disney+? Marvel valt natuurlijk onder Disney, waardoor je zou denken dat Morbius exclusief op Disney+ zou verschijnen. Morbius is namelijk een Marvel-titel die door Sony werd geproduceerd.

Echter heeft Sony een tijdje geleden al een deal gemaakt met Netflix, waardoor alle Sony-films eerst op deze streamingdienst verschijnen. Dit geldt niet alleen voor Morbius, maar ook voor o.a. Spider-Man: No Way Home.

Verhaal
Dr. Morbius wordt gespeeld door de met een Oscar bekroonde Jared Leto. Morbius kampt met een zeldzame bloedaandoening, waar hij hoogstwaarschijnlijk aan zal overlijden als hij geen geneesmiddel vindt.

Wanhopig neemt hij een grote gok met een experimenteel goedje, maar dit pakt anders uit dan verwacht wanneer hij langzaam maar zeker in een vampier verandert...

NieuwsFilm

meest populair