Dwayne 'The Rock' Johnson wordt emotioneel

De acteur blikt terug op het begin en zijn carrière nu.

FilmTotaal 4 oktober 2022 11:43 in Celebrity
Dwayne 'The Rock' Johnson is vandaag de dag niet meer weg te denken uit Hollywood. Toch draait de acteur 'pas' 20 jaar mee. Hier blikt hij nu, in een videootje op zijn Instagram-pagina, op terug.

The Rock werd natuurlijk wereldberoemd als worstelaar, maar hij besloot voor iets anders te gaan. Hij wilde gaan acteren, ook al werd hem door de nodige mensen gezegd dat hij afstand moest nemen van zijn 'worstelaarstitel' en zich meer moest gaan gedragen als George Clooney en Will Smith. Daar had hij echter geen enkele interesse in.

Reactie
Zo horen we Johnson zeggen in het onderstaande videootje: "Er werd me verteld dat ik niet meer zoveel moest sporten om in het Hollywood-plaatje te kunnen passen. Ik wilde echter trouw blijven aan mijn eigen persoon. Als ik zou falen, dan deed ik het tenminste op mijn eigen manier!"

"Nu, zoveel jaar later, wil ik iedereen bedanken die mij gedurende al deze jaren gesteund heeft. Ik hou van jullie, en laten we niet vergeten dat het belangrijkste en beste wat je kan zijn is gewoon jezelf!" Bekijk het volledige filmpje van de spierbundel hieronder.Nog lang
Dat Johnson nog lang niet klaar is valt wel te merken. Niet alleen zal de acteur binnenkort te zien zijn als de superheld Black Adam, hij heeft maar liefst vijf andere films op zijn agenda staan. Voor al deze projecten krijgt hij miljoenen betaald, dus hij is ook elk jaar weer een van de absolute grootverdieners van Hollywood. Niet zo heel gek dus, voor iemand waarvan werd gezegd dat zijn carrière niet veel zou worden!

NieuwsFilm