Gênant moment voor Camila Cabello bij 'The Voice'

Gênant moment voor Camila Cabello bij 'The Voice'

Is dat mijn ex?

Zangeres, en een beetje actrice, Camila Cabello had laatst een gênant moment als jurylid bij de blind auditions van The Voice. En iedereen kon meegenieten. Bij die voorselectie zong iemand het liedje 'Mercy' van Shawn Mendes, haar ex-vriendje. En Camila dacht dat hij daar echt stond.

De relatie is bijna een jaar uit, maar zo lang is dat voor haar gevoel kennelijk niet. De actrice uit de musical Cinderella hoort de eerste tonen en vraagt zich hardop af of Shawn Mendes daar als verrassing staat. Het is uiteraard een compliment voor degene die auditie doet, zijnde Tanner Howe.

Verwarring
"Ik dacht dat het Shawn was," zegt zij tegen Gwen Stefani als zij toch het verschil hoort tussen de stemmen. Het gezicht van Camila Cabello vertoont verschillende uitdrukkingen, van verbazing naar opluchting. Zij vindt het moeilijk te geloven.

Waarom zij in verwarring is, licht zij niet toe. Haar reactie is ook vreemd, want de stem van Tanner klinkt anders. En de afgelopen weken verschijnt Shawn Mendes even niet op het toneel. Hij geeft aan opgebrand te zijn en werkt aan zijn mentale gezondheid.

Vrienden
Camila draait bewust haar stoel niet om, alle andere juryleden wel, en legt dat uit met: "Ik ken Shawn beter dan wie ook hier in deze ruimte. Ik denk dat het beter is, als je een van de andere coaches krijgt, zodat jij je beter kunt onderscheiden."

Er zit geen kwaad bloed tussen beide sterren overigens. Shawn en Camila gaven bij hun breuk aan dat zij begonnen als vrienden en ook als vrienden door zullen gaan. Ze kennen elkaar al vanaf hun tienertijd. En groeiden in hun relatie en er ook weer uit.

Tanner Howe mocht overigens kiezen en koos voor Gwen Stefani. Het filmpje staat op YouTube bij Entertainment Tonight en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair