Marvel-fans door het dolle na grote onthulling in 'Black Panther 2'

Vanaf 11 november te zien in de bioscoop

Lara Lustemberg 4 oktober 2022 15:12 in Algemeen
Eindelijk is het dan zover, op maandagochtend is de laatste trailer voor Marvels Black Panther: Wakanda Forever uitgekomen. Nu kunnen Marvel fans de follow-up met een meer diepgaande blik bekijken.

De trailer bevatte beelden van Prins Namor gespeeld door Tenoch Huerta (Narcos: Mexico), en had zelfs een handvol vechtscènes. Natuurlijk stond social media al snel vol met reacties van fans die de komst van het geliefde personage vierden.

Latino's als anti-helden
"Latino's zijn altijd de slechteriken in Hollywood-films," zei Tenoch tegen Empire Magazine over zijn personage. "En nu zijn wij juist de helden - of in dit geval antihelden." Hij voegde er later aan toe dat, "[Latino's] iets maken om trots op te zijn in Hollywood."

Er is al veel liefde voor Tenochs personage, prins Namor. En als de film net zo goed is als de trailer belooft, zal die hype alleen maar toenemen

Hieronder zijn enkele eerste reacties te lezen over Namor:

"Hyped"


"Ziet er geweldig uit"


"Zo doe je het"


In Black Panther: Wakanda Forever vechten koningin Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en de Dora Milaje om hun land te beschermen tegen nieuwe wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. 

Terwijl de het volk ernaar streeft om hun volgende hoofdstuk te beginnen, moeten de helden samenwerken met door Nakia gespeeld door Lupita Nyong'o en Everett Ross (Martin Freeman).

Black Panther: Wakanda Forever is vanaf 11 november te zien in de bioscoop.NieuwsFilm