Gloednieuw kostuum in 'Black Panther 2' verraadt identiteit van de titelheld

Gloednieuw kostuum in 'Black Panther 2' verraadt identiteit van de titelheld

De Nieuwe trailer toont een eerste blik op de nieuwe Black Panther.

De langverwachte trailer voor Black Panther: Wakanda Forever is eindelijk online, met daarin de eerste volledige blik op het nieuwe Black Panther-kostuum van het MCU.

Nieuw kostuum
In de eerste trailer kregen we een teaser van het nieuwe zwart-gouden pak, maar we zagen nog geen compleet kostuum of werd er onthuld wie er onder verscholen zat. De nieuwe trailer geeft iets meer informatie.

Personage onthuld?
In de nieuwe trailer krijgen we nog een clip te zien van de nieuwe Black Panther, die vermoedelijk door Letitia Wright gespeeld wordt. De vermoedens dat Shuri de mantel heeft overgenomen van haar overleden broer zijn nog niet bevestigd.

Wel lijkt het erop dat de fans mogelijk gelijk hebben, het nieuwe kostuum bevat namelijk vrouwelijke vormen, maar dat zegt nog niet dat het ook echt Shuri is die zich onder al het vibranium bevindt.



Cast
Letitia Wright, Angela Bassett,Tenoch Huerta en Danai Gurira spelen de hoofdrollen in de langverwachte film. Black Panther: Wakanda Forever draait vanaf 9 november in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair