Keanu Reeves overweegt om 'BRZRKR' zelf te gaan regisseren

Keanu Reeves overweegt om 'BRZRKR' zelf te gaan regisseren

En wij kunnen haast niet enthousiaster zijn!

De alom geliefde Keanu Reeves is niet alleen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de keiharde comic BRZRKR die binnenkort verfilmd gaat worden, de acteur overweegt de leiding te nemen.

Hoewel hij pas een definitieve beslissing neemt als hij het voltooide scenario heeft gelezen, is de kans ongeveer 30% dat Reeves zelf achter de camera gaat staan en het geheel dus gaat regisseren.

De ontwikkeling werd aangekondigd slechts enkele weken nadat het door Kickstarter gefinancierde stripboek werd gelanceerd, waarbij Netflix de rechten verwierf voor zowel een live-actionfilm als een vervolganimeserie.

Tegenover Collider zei Reeves: "Ik weet dat het veel werk is, maar bij de eerste film die ik regisseerde, 'Man of Tai Chi', werd ik regisseur omdat ik deel uitmaakte van het schrijfproces en ik hem niet wilde overhandigen. Ik voelde dat ik het moest leiden en die interesse heb ik nu weer".

Badass
Gebaseerd op het gelijknamige stripboek dat Reeves maakte met Matt Kindt en Ron Garney, draait het sciencefiction/fantasyproject om de titulaire krijger die worstelt met het vermogen tot onsterfelijkheid terwijl hij deelneemt aan verschillende oorlogen en bloedvergieten.

NieuwsFilm

meest populair