Zoon Will Smith is woedend op Kanye West na zeer controversieel t-shirt

Jaden Smith vindt de 'White Lives Matter'-kleding niet kunnen.

FilmTotaal 5 oktober 2022 10:34 in Celebrity
De 'Black Lives Matter'-beweging bestaat al een tijdje. De internationale beweging is ontstaan in de Verenigde Staten, als reactie op het politiegeweld tegen Afro-Amerikanen. Blijkbaar vindt de rapper Kanye West het allemaal een beetje overdreven, aangezien hij tijdens de Paris Fashion Week een t-shirt droeg met de tekst 'White Lives Matter'. Dit valt niet bij iedereen even goed in de smaak.

Zo vond de zoon van Will Smith, Jaden (o.a. bekend van After Earth) dit echt niet kunnen. Toen de 24-jarige acteur West zag, liep hij uit protest weg en verliet hij het evenement. Smith liet zich er op zijn Twitter-pagina over uit.

Berichten
Jaden Smith schrijft: "Black Lives Matter. Het maakt mij niet uit wie wat zegt, maar als ik het ergens niet mee eens ben, dan ga ik ervandoor". Op het evenement riep Kanye nog: "Ik ben Ye, en iedereen hier weet dat ik de leider ben. Niemand heeft controle over mij!".

Ook dit schoot de jonge acteur in het verkeerde keelgat: "Echte leiders leiden. Toen ik dat hoorde, moest ik gewoon vertrekken". Niet alleen Smith had kritiek, ook op sociale media lieten de nodige mensen weten dat de actie van West echt niet door de beugel kan.

Topmodel Gigi Hadid was eveneens niet blij met de actie van West. Ook zij haalde uit naar de wereldberoemde rapper.

NieuwsFilm