Marvel-actrice voelt zich ongemakkelijk bij het opnemen van pre-CGI scènes

Marvel-actrice voelt zich ongemakkelijk bij het opnemen van pre-CGI scènes

Er komt heel wat bij kijken voordat het Marvel-universum tot leven komt.

Recentelijk kwam in het nieuws dat de visual effects artists bij Marvel een zeer stressvolle baan hebben en daar schijnbaar met een erg hoge werkdruk te maken hebben. Het uiteindelijke beeld dat je op het witte doek ziet is vaak compleet anders dan het oorspronkelijk gefilmd was en Elizabeth Olsen kan daarvoor pleiten.

Zij geeft namelijk aan dat het acteren nog zonder alle computereffecten nogal een uitdaging kan zijn. Met haar rol als Scarlett Witch in onder andere Avengers: Infinity War en Doctor Strange in the Multiverse of Madness zal ze daar geregeld mee te maken krijgen.

Effecten
Veel van wat zij voor die rol moet opnemen heeft te maken met allerlei magische superkrachten, die allemaal erna nog erin gemonteerd moeten worden.

Olsen zelf zou graag een versie van WandaVision willen zien zonder CGI, zodat het publiek kan zien hoe knullig dat eigenlijk eruit ziet.

Tegelijkertijd zou dit ook laten zien hoeveel werk het wel niet is om alle Marvel films te maken. De visual effects artists verdienen hiervoor zeker respect. Het is te hopen dat de vermeende slechte werkomstandigheden bij Marvel maar snel beter voor hen gaan worden.

NieuwsFilm

meest populair