Deze acteur geeft hoop op Marvel-rol definitief op

Als Stan Lee uit de dood herrijst en hem opbelt is er misschien een kans...

Lara Lustemberg 5 oktober 2022 14:54 in Algemeen
Net als veel andere grote hollywoodsterren, had Avatar: The Way of Water ster, Stephen Lang gesprekken met Marvel over het acteren in hun cinematic universe, maar na jaren van dezelfde vragen beantwoorden, heeft de acteur er genoeg van.

In een interview met ComicBook.com, weigerde hij commentaar te geven over de fans die hem met Harrison Ford vergeleken, in betrekking tot de rol van Marvel personage "Thunderbolt" Ross, die eerder gespeeld werd door de overleden William Hurt.

Geen campagne voeren
Het is niet zo dat Lang niet geïnteresseerd is in een Marvel personage spelen. Alleen ziet hij ook de nadelen van zijn interesse publiekelijk uiten, en een soort verhaal vormen rond het idee dat hij een campagne aan het voeren is voor de rol:

"Nee, en ik heb geleerd om mijn mond dicht te houden over dat soort dingen. Zoals je weet, heb ik een paar jaar geleden een tweet geplaatst waar ik zei, 'ja, ik zou Cable wel willen spelen,' en opeens werd het, 'Lang voert campagne voor de rol.' Dus alles wat ik kan zeggen is dat ik denk dat Harrison Ford een geweldige acteur is, weet je? Ik kan niemand better bedenken voor die rol- behalve misschien een of twee mensen- maar daar heb ik verder niks over te zeggen. Ik wacht op het belletje van Stan Lee's geest, meer kan ik niet kwijt."

Steven Lang
De acteur weet ook dat er een personage met een phonetisch-gelijke naam bestaat in het marvel universum, maar hij heeft geen idee wie Steven Lang- de baas van het Sentinels Mutanten-jaag-programma- was, voordat de interviewer het hem had uitgelegd:

"Ik ben mij er in verre van bewust, maar ik heb geen idee wat hij doet," gaf Lang toe. Toen de rol van Steven Lang werd uitgelegd, zei hij diplomatisch, "Dat klinkt als iemand die ik zou kunnen spelen."

NieuwsFilm