Algemeen

Yelchin is Chekov in Star Trek

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door FilmTotaal op 08.08.2007 om 11:09 in Algemeen
Meer officieel castingsnieuws voor de door J.J. Abrams geproduceerde en geregisseerde Star Trek film. Nadat recentelijk Zachary Quinto en Leonard Nimoy beide waren aangesteld voor de rol van Mr. Spock, is nu onthuld dat de in Rusland geboren acteur Anton Yelchin (Alpha Dog) de rol van Pavel Chekov op zich neemt. Chekov, oorspronkelijk gespeeld door Walter Knoenig, is navigator aan boord van de USS Enterprise.

Waar de elfde Star Trek film precies over gaat is nog onduidelijk, wel duidelijk is dat de film een soort prequel wordt en vertelt over de gebeurtenissen van de crew aan de Starfleet Academy.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

babba

Avatar

Ik ben een echt Trekkie maar deze film lijkt me zo oninteressant :}

Darthmar

Avatar

babba "Ik ben een echt Trekkie maar deze film lijkt me zo oninteressant :}"


Ik ben het met je eens. Ik ben gek op Star Trek maar ik ben bang dat ze alles weer gaan veranderen:
En verandering is niet altijd goed. Ze hadden gewoon een nieuwe crew moeten bedenken, een nieuwe Enterprise (F of zo).
Als ik lees wat voor acteurs ze zoeken lijkt het wel een nieuwe ZOOP. ZOOP in de ruimte dan.

master3d

Avatar

Tis wel J.J. Abrams...

Darthmar

Avatar

master3d "Tis wel J.J. Abrams..."


Ja en?

Minority_freak

Avatar

Darthmar "Ja en?"
... de man achter Alias, Lost, Mission Impossible 3, de hype achter de nieuwe monsterprent 'Cloverfield'... Als producent kan zo iemand wel tellen hoor. ;)

babba

Avatar

Minority_freak "... de man achter Alias, Lost, Mission Impossible 3, de hype achter de nieuwe monsterprent 'Cloverfield'... Als producent kan zo iemand wel tellen hoor. ;)"

Word dus nog minder dan ik dacht :'(

Darthmar

Avatar

Minority_freak "... de man achter Alias, Lost, Mission Impossible 3, de hype achter de nieuwe monsterprent 'Cloverfield'... Als producent kan zo iemand wel tellen hoor. ;)"Mission Impossible vond ik niks , Alias haakte ik af na de pilot zo matig vond ik het. Lost? Lijkt op thriller versie van Gilligan's Island. Monsterfilms? Heb ik niks mee.

Star Trek: Daar ben ik mee opgegroeid: TNG in de jaren 80, DSN en VOY in de jaren 90. Zelfs Enterprise vond ik wat hebben ondanks alle fouten.
En als ik de casting nieuws moet geloven worden alle bemanningsleden ineens tussen 25 en 32 jaar terwijl als je films en de originele serie hebt gezien weet dat de leeftijds grens tussen de originele bemanning nogal verder uiteen ligt.

Dus nogmaals: Ja en?

M1r4

Avatar

Volgens mij viel het met de uiteenlopende leeftijden nogal mee. Behalve Scotty, die was al dik in de 40 in TOS en dus veruit de oudste.

Minority_freak

Avatar

Darthmar "Mission Impossible vond ik niks , Alias haakte ik af na de pilot zo matig vond ik het. Lost? Lijkt op thriller versie van Gilligan's Island. Monsterfilms? Heb ik niks mee.

Dus nogmaals: Ja en?"

Goh, met wat slechte wil kan je op jou manier zelfs Kubrick of Spielberg de grond inboren. Neem het van mij aan, J.J. Abrams is een gast die best weet wat ie doet hoor.

Darthmar

Avatar

Minority_freak "Goh, met wat slechte wil kan je op jou manier zelfs Kubrick of Spielberg de grond inboren. Neem het van mij aan, J.J. Abrams is een gast die best weet wat ie doet hoor."


Heeft niks met slechte wil te maken maar met het feit dat ik tot nu toe niet onder de indruk bent van films/series gemaakt door Abrams.

Spielberg heeft al genoeg goed gedaan om mij te overtuigen om films van hem te zien. Kubrick is niet echt mijn stijl maar heeft redelijke films op zijn naam.

Deweb

Avatar

Kunnen ze niet gewoon Team Galaxy in een life-action film omzetten :p.

nieuwslaatste nieuws

meest populair