Opvallende Spider-Man-spinoff 'El Muerto' zet een grote stap

Spider-Man spin-off met El Muerto in de hoofdrol heeft een regisseur gevonden.

Zoe van Leeuwen 6 oktober 2022 08:52 in Algemeen
De nieuwste Spider-Man spin-off met Grammy Award-winnaar Bad Bunny in de hoofdrol is de eerste Marvel-film met een Latino-acteur in de titelheld. El Muerto heeft nu een regisseur gevonden.

Jonás Cuarón zal de film gaan regiseren, Gareth Dunnet-Alcocer (Blue Beatle) schrijft het script. De film is momenteel in het beginstadium van de productie. In een interview ter promotie van zijn laatste album vertelt Bad Bunny dat "mensen trots zullen zijn" wanneer El Muerto in de bioscopen zal verschijnen.

Bad Bunny
Dit zal niet Bad Bunny's eerste rol zijn. Hij acteerde eerder al in F9 en Bullet Train. Ook heeft hij sinds 2021 meegedaan aan meerdere WWE-worstelwedstrijden.

Dat worstelen komt goed uit. El Muerto is namelijk een worstelaar die het in de comics tegen Spider-man opneemt. Later werken ze samen om meerdere slechterikken te verslaan.

Spider-Man Universum
De film voegt zich bij het Spider-Man Universum van Sony. El muerto zal zich bij films als Venom, Madame Web en Kraven the Hunter voegen. El Muerto is een nogal onbekend figuur in de Spider-Man reeks. Wel kan Sony hiermee eindelijk een Latino-personage op de voorgrond brengen.

NieuwsFilm