Jacob Batalon over 'Spider-Man: No Way Home'-einde: zit er meer in of blijft het hierbij?

De acteur weet het echt niet, maar veel hoop heeft hij zo te horen niet...

Wouter Drummen 6 oktober 2022 11:18 in Algemeen
Spider-Man: No Way Home was een intens avontuur, al verraadt de titel al min of meer wat zich afspeelt. Op het einde van de film kan Peter Parker niet terug naar zijn vertrouwde leven vanwege alles wat er is gebeurd, waardoor ook zijn vrienden geen enkele herinnering meer van hem hebben. Dit was volgens de cast erg lastig.

Jacob Batalon, Parkers beste vriend genaamd Ned, vond het erg moeilijk om deze scenes te filmen. Hij moest dan ook wel een paar traantjes wegpikken, maar hij was niet de enige acteur die het niet droog kon houden. Tijdens een recent interview laat hij zich erover uit.

Reactie
Zo begint Batalon: "We moesten allemaal huilen tijdens de laatste dag. Ook tijdens de première moesten we weer huilen. Het was een prachtig avontuur voor ons allemaal. We begonnen met de eerste film toen we nog tieners waren, dus om het hele verhaal hier naar toe te werken is echt heel speciaal".

"Ik weet nog toen ik voor het eerste keer het script las. Andrew en Tobey keren terug! En alle schurken! Dat was zo gaaf! Het einde was ook fantastisch, al weet ik niet of het avontuur hier voor ons ophoudt. Het zou kunnen, maar mocht ik niet terugkeren, dan is dat ook niet erg. Ik heb van elke seconde genoten!"

Wel of niet
Sommige fans denken dat Batalon en co. al lang weten of er nog een vervolg komt en of hij meer te doen krijgt, maar dit klopt volgens hem niet. Zo vervolgt hij: "Acteurs zijn altijd degenen die het als laatste komen te weten. Ik weet dat mensen denken dat wij dingen geheimhouden, maar dat is gewoon niet zo. We weten het echt niet".

"Als je me vraagt of ik wil terugkeren, dan zeg ik waarom niet? Als het met de juiste groep is en de goede mensen zie ik het wel zitten. Maar ik wacht het nu even af. Deze beslissingen moeten gemaakt worden door de grote bazen. Ik sta er zeker voor open, maar ik denk niet dat het er van gaat komen eerlijk gezegd".

NieuwsFilm