Zusje van Beyoncé heeft zo haar eigen talenten

Belangrijke mijlpaal in haar carrière

Vera 6 oktober 2022 13:20 in Celebrity
Solange, het net zo artistieke zusje van Beyoncé, behaalt een belangrijke mijlpaal in haar carrière. De 36-jarige zangeres, en een beetje actrice, componeerde muziek voor het New York City ballet. Bij de balletvoorstelling waren veel beroemde sterren aanwezig.

In het Instagram-bericht van Solange hieronder zie je haar staan in een donker mantelpak en een enorme bos bloemen. "Mijn hart is vol", meldt zij simpel. Ook toont zij wat muziekbladen van haar compositie voor haar ballet debuut genaamd Play Time. Haar stuk werd onweerstaanbaar mooi ontvangen.

Fall Fashion
Op diezelfde Fall Fashion gala-avond zou Sarah Jessica Parker, die board member is, ook in het zonnetje worden gezet voor haar visie en leiderschap. Zij moest echter overhaast naar huis vanwege een droevige gebeurtenis in haar familie.

Natuurlijk was ook Beyoncé bij de belangrijke avond van haar zusje, net als hun moeder. Beyoncé wijdt ook een bericht op Instagram aan haar zusje. Ze schrijft onder meer: "Mijn lieve zusje, er zijn geen woorden om te beschrijven hoe trots ik op jou ben en jou bewonder. Het stuk dat jij componeerde is fenomenaal."

Debuut
Het artikel in de Vanity Fair staat
hier. Solange plaatste het Instagram-bericht hieronder.NieuwsFilm