Na foutje op set 'Harry Potter' kreeg Tom Felton (Draco) het om zijn oren van Alan Rickman

Na foutje op set 'Harry Potter' kreeg Tom Felton (Draco) het om zijn oren van Alan Rickman

Het is bijna een privilege om zo'n dodelijke blik van Sneep te mogen krijgen.

Hoewel Harry het flink te verduren kreeg van Severus Sneep voor de camera, was het voor anderen ook niet altijd even gezellig achter de schermen. Tom Felton, de acteur van Draco, deelt nu een hilarische gebeurtenis tussen Alan Rickman en hemzelf gedurende de opnames van Harry Potter.

Rickman speelde Sneep in alle acht Harry Potter-films. Hij was ook al bekend door zijn rollen uit films als Die Hard en Love Actually. In 2016 overleed hij na een lange strijd tegen kanker.

Ter promotie van zijn nieuwe boek 'Beyond the Wand' heeft Tom Felton nu op Instagram een mooi verhaal achter de schermen van de set gedeeld waarin Rickman tegen hem uitviel.

Sneep op je dak
Felton vertelt in de video over het moment dat hij op de mantel van Rickman stapte: "Uiteindelijk kreeg ik in de niet mis te verstane verwoordingen te horen van Alan Rickman: 'Stap niet op mijn f-ing mantel.' Ik moest een beetje giechelen. De Dooddoeners en ik keken elkaar aan van: 'Maakt hij nu een grapje?' Het werd snel duidelijk dat dat niet zo was."

Hij vervolgt: "De volgende opname was de regisseur erg enthousiast en vroeg me zo dicht mogelijk bij Alan te lopen. En we waren ongeveer halverwege de Grote Zaal voordat [gegiechel]. Je moet niet vergeten dat zijn mantel om zijn nek zit. De arme man ging bijna dood. Hij draaide zich om en gaf me een blik die je niemand zou gunnen. Gelukkig stapte de volgende keer iemand anders op zijn mantel."

Bekijk de video zelf hieronder!



NieuwsFilm

meest populair