Algemeen

Kidman opnieuw in horror

door Caroline de Jongh op 08.08.2007 om 12:35 in Algemeen
Vraag ons niet hoe, maar blijkbaar kan Nicole Kidman nog geschrokken kijken: ze is opnieuw gecast voor een horrorfilm. Na The Others en het nog uit te komen The Invasion (een remake van Invasion of the Bodysnatchers), zal ze nu te zien zijn in de remake van de Colombiaanse horror Al Final del Espectro. De film wordt geregisseerd door Juan Felipe Orozco, die ook verantwoordelijk was voor de originele versie.

Kidman speelt een vrouw die haar toevlucht zoekt in een luxe appartementencomplex. Ze raakt geïsoleerd van de buitenwereld en wordt belaagd door (drie keer raden) mysterieuze geestverschijningen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

fokkeyou

Avatar

Iedereen heeft het altijd maar over haar Botoxkop (leuk scheldwoord trouwens), maar ik zie Kidman nog steeds graag verschijnen in films. Zowel qua acteerwerk als haar 'looks' kan ze er naar mijn mening nog prima mee door.

Spike

Avatar

Helemaal mee eens, zie haar graag op het witte scherm, maar dan moet het verhaal wel goed zijn.

Random

Avatar

fokkeyou "Iedereen heeft het altijd maar over haar Botoxkop (leuk scheldwoord trouwens), maar ik zie Kidman nog steeds graag verschijnen in films. Zowel qua acteerwerk als haar 'looks' kan ze er naar mijn mening nog prima mee door."

das dan 1 van de weinige botoxkoppen die wel is gelukt.

Feoreunn

Avatar

Weeral iets met geesten? Schrikt er daar überhaupt nog iemand van? Tegenwoordig is het hele 'let op, er staat een geest achter je' al zoveel keer gedaan, dat je altijd wel al weer wanneer er eentje komt. De enige film waar ik eigenlijk ooit echt van overhoop ben geschrokken was Alien. Daarin wachten ze geduldig af en bouwen ze de spanning zeer goed op. In geestenfilms als, laten we zeggen, White Noise, zit er totaal geen spanning en weet je altijd wel al wanneer er iets zal opduiken.

Blargon7

Avatar

filmtotaal "ze is opnieuw gecast voor een horrorfilm. Na The Others"

Euh... The Others is toch geen horror film?

NieuwsFilm

meest populair