Sylvester Stallone is erg intiem met topmodel

Het huwelijk van Sylvester Stallone en Jennifer Flavin lijkt officieel te zijn gered.

FilmTotaal 7 oktober 2022 15:33 in Celebrity
Hoewel Hollywoodacteur Sylvester Stallone en voormalig topmodel Jennifer Flavin elkaar in de zomer nooit meer wilden zien en hun echtscheiding aankondigden, ogen de twee nu verliefder dan ooit. Er zijn namelijk foto's van het stel verschenen die zijn gemaakt tijdens hun romantisch ommetje door Manhattan.

Eind augustus verscheen het bericht dat Stallone en Flavin na 25 jaar huwelijk wilden gaan scheiden. Dat nieuws volgde na geruchten dat het niet zo lekker ging tussen de twee. Volgens de geruchten hadden Stallone en Flavin flinke ruzie gekregen om het al dan niet nemen van een nieuwe hond.

Hoewel de scheidingspapieren al bij de rechtbank waren ingediend, besloten Stallone en Flavin hun huwelijk enkele weken geleden toch een nieuwe kans te geven. "Ze hebben een goed gesprek met elkaar gehad om hun verschillen uit te praten", liet een ingewijde daar eerder over los.

Niks aan de hand
Stallone en Flavin zijn nu weer helemaal gelukkig samen. De nieuw verschenen foto's van het stel maken dat ook goed duidelijk. Te zien is namelijk hoe de twee romantisch hand-in-hand lopen en ze beiden stralen.

Benieuwd naar deze foto's? Je kunt deze eventueel hier bekijken.

NieuwsFilm