Jennifer Lopez lijkt wel weer 25 jaar op deze foto's

De wereldster blijft echt voor eeuwig jong.

FilmTotaal 7 oktober 2022 19:38 in Celebrity
Jennifer Lopez lijkt niet ouder te worden. Dat bewijst de zangeres maar weer eens met de beelden van een nieuwe fotoshoot. Deze stond in het teken van een nieuw beautyproduct.

In 2021 lanceerde Lopez haar eigen merk JLo Beauty met gezichts- en huidverzorgingsproducten. Voor een nieuw product is ze een samenwerking aangegaan met het bekende merk Hydrafacial. Samen brengen ze de Hydrafacial x JLo Beauty Booster op de markt.

En daar hoort natuurlijk ook een promotieshoot bij. Op de foto's is een stralende Lopez te zien. Voor deze shoot had de 53-jarige beroemdheid duidelijk maar een dun laagje make-up op om haar natuurlijke schoonheid te benadrukken.

Benieuwd naar de foto's? Je kunt deze eventueel hier bekijken.

Zelfverzorging
Eerder liet de superster weten het erg belangrijk te vinden dat mensen goed voor zichzelf zorgen. "Ik voel me het meest zelfverzekerd als ik genoeg aandacht besteed aan mezelf", vertelde ze toen.

Over haar leeftijd wilde Lopez het volgende kwijt: "Ik ben zo oud als ik ben, maar ik voel me fantastisch en ben gelukkiger dan ooit. Ik heb het gevoel dat ik dan wel op de helft ben, maar pas net begonnen".

NieuwsFilm