Disney+ zet 'Hellraiser' toch niet online in Nederland

Disney+ zet 'Hellraiser' toch niet online in Nederland

De film is voorlopig alleen in de VS beschikbaar.

Waar de Predator-prequelfilm Prey nog op Hulu (in de States) en Disney+ (overige regio's) verscheen, is dat niet gebeurd met Hellraiser. De prima ontvangen reboot staat vooralsnog nergens in de wereld op Disney+ Star, jammer genoeg.

Het leek ergens vrij logisch dat de nieuwe Hellraiser van regisseur David Bruckner (The Night House, The Ritual) dus in Nederland op Disney+ zou verschijnen, maar het mocht niet zo zijn. Het is ook niet duidelijk hoe de fans dan de film moeten kijken. Een illegaal downloadje ligt hiermee weer op de loer...

De website HITC meldt dat Hellraiser op geen enkele Disney+ (Star) te zien is. Dus ook niet in het Verenigd Koninkrijk of Latijns Amerika.

Hellraiser
De film duurt 120 minuten en staat op dit moment op een nette 69 procent op Rotten Tomatoes, na 83 recensies. Het publiek geeft Hellraiser op het moment van schrijven een 3.8/5 met 77 procent fresh.

Er is aan The Walt Disney Studios Benelux gevraagd of en zo ja wanneer de film op de Nederlandse Disney+ verschijnt. Het antwoord komt waarschijnlijk volgende week.



NieuwsFilm

meest populair