Charlie Hunnam (Sons of Anarchy) loopt behoorlijk nare blessures tijdens 'Rebel Moon' op

Charlie Hunnam (Sons of Anarchy) loopt behoorlijk nare blessures tijdens 'Rebel Moon' op

Ook de serie 'Shanataram' verloopt niet vlekkeloos, dus hij heeft nu veel rust nodig.

Charlie Hunnam, voornamelijk bekend van de serie Sons of Anarchy, werkt nu weer aan een nieuwe serie voor Apple TV+, maar geheel vlekkeloos verloopt dit niet. De acteur laat zich er tijdens een recent interview over uit.

Hunnam speelt de hoofdrol in de serie Shantaram, maar de opnames in India waren behoorlijk lastig voor de acteur, aangezien hij echt doodziek was. Hij laat nu weten wat hij had: "Tijdens de opnames kreeg ik een bacteriële en virale darminfectie maar ook een acute luchtweginfectie".

Meer
Daar bleef het echter niet bij. Zo vervolgt hij: "Ik had bindvliesontsteking in beide ogen, een oorontsteking en behoorlijke koorts door een muggenbeet". Vervelend nieuws voor Hunnam, die ook al geblesseerd raakte tijdens de opnames van de Star Wars-achtige film van Zack Snyder, genaamd Rebel Moon.

"Ik was net goed en wel klaar met de Zack Snyder film en raakte meteen weer geblesseerd" gaat hij verder. Hier kreeg de acteur zelfs hartproblemen en het zal een lange tijd duren voordat hij er weer helemaal bovenop komt.

Rustig aan
Zo eindigt Hunnam: "Het gaat twee jaar duren voordat ik weer echt volledig genezen ben. Ik zal blijven acteren want ja, 'the show must go on', maar ik ga wel voorzichtiger ter werk. Ik ben ook niet meer de jongste en moet beter voor mijn lichaam zorgen".

NieuwsFilm

meest populair